15/9/14

BENVINGUT CURS 2014-2015

Avui tota la comunitat educativa de l'escola Sta. Eulàlia de Les Roquetes, hem donat la benvinguda al nou curs 2014-2015.

L'escola, buida durant l'estiu, s'ha tornat a omplir d'infants desitjosos de retrobar-se amb els amics i amb aquell neguiteig a la panxa que produeix la incertesa de no saber si et tocarà aquell mestre/a ja conegut o bé aquell altre al qual desconeixes.

L'escola, però, també ha tornat a omplir-se d'adults: els mestres que, un any més, tornen a la feina amb forces renovades (i també amb aquell neguiteig que produeix la incertesa de trobar-se o retrobar-se amb els alumnes: els infants són sempre una caixa de sorpreses!).

I, com no, les famílies també tornem a estar-hi presents a l'escola. I no només per acompanyar els nostres fills i filles a les entrades i sortides, sinó presents de veritat. Les famílies som una part important de la comunitat educativa, i com a tal, participem de la vida del centre, canalitzant aquesta participació mitjançant l'AMPA.

Avui l'escola s'ha tornat a omplir de salutacions, de somriures, de jocs, de llibres, (també d'algun plor, però temps al temps!), ... 

Avui la nostra escola s'ha omplert de vida!

Benvingut, nou curs!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada