18/4/14

23 D'ABRIL: DIADA DE SANT JORDI, SETMANA DE CELEBRACIONS A L'ESCOLA

Famílies,

s'apropa la Diada de Sant Jordi, un dels dies més bonics de tot l'any, gran festa del llibre i la rosa.

A la nostra escola, celebrarem aquesta festa durant tota la setmana, esteu tots convidats a participar!

A l'AMPA hem programat les següents activitats, que es duran a terme al llarg de tota la setmana:

- DECORACIÓ DEL VESTÍBUL DE L'ESCOLA. El vestíbul s'ha vestit de festa medieval. Tenim un gran castell habitat per un drac maligne, Sant Jordi i la princesa. Les tres figures han estat realitzades amb molt d'amor i amb molta traça per mares de l'escola, i són dignes de veure!
Infants i famílies: podeu aportar manualitats relacionades amb la llegenda de Sant Jordi i seran exposades al costat dels nostres personatges (poden ser roses, castells, dracs, ..., el què volgueu!). Ens encanta veure la nostra escola vestida de festa!! Esteu tots convidats a visitar el vestíbul el dia 23, Diada de Sant Jordi, a les 12,30h i a les 16,30h.

- "EL GRAN LLIBRE DELS LLIBRES".  Aquest llibre gegant també ens ha visitat i el tenim al vestíbul, al costat del castell. Veniu i entre tots escriurem les nostres experiències amb l'extraordinari món de la literatura: aquell títol que és especial per vosaltres, una frase que recordeu, un poema, un dibuix, ... Entre tots construirem un llibre molt especial, el nostre gran llibre, i tindrem un record molt maco d'aquesta festa.

- APADRINEM UN LLIBRE. Des de dimarts dia 22 fins a divendres 25, tant al migdia com a la tarda, aquest curs durem a terme una activitat molt especial: Animeu-vos a apadrinar un llibre per a la Biblioteca de l'escola. A partir de 2 €, les famílies podrem participar en l'adquisició de nous llibres necessaris per a la Biblioteca dels nostres nens i nenes.  Els llibres apadrinats portaran una etiqueta recordatori de Sant Jordi amb el nom de la família padrina. Passeu per la parada al migdia i/o a la tarda!!

A banda d'aquestes activitats organitzades per l'AMPA, hi haurà d'altres activitats organitzades per l'escola:

- JOCS FLORALS
- INTERCANVI DE LLIBRES
- CONTACONTES, amb la col.laboració de famílies voluntàries.
- TEATRE LLEGIT a càrrec dels infants de 4rt.
- LECTURES EN VEU ALTA AL BIBLIOPATI, a càrrec dels mestres.
- A partir del dia 28 d'abril, exposició a la Biblioteca dels treballs premiats dels Jocs Florals, i dels llibres apadrinats per les famílies.

BONA DIADA DE SANT JORDI!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada