13/11/12

14 Novembre: VAGA GENERAL

Recordeu que demà dia 14 de Novembre hi ha convocada una VAGA GENERAL
Una part del professorat del nostre centre participarà activament en la vaga. Per tant, el funcionament del centre es veurà alterat.
Es compliran els serveis mínims que determini el departament d'ensenyament, però no es garanteix el desenvolupament normal de les classes.
No hi haurà servei de menjador, ni activitats extraescolars.

La comunitat educativa fem una crida a les famílies perquè demà no porteu els vostres fills i filles a l'escola, i us demanem que considereu les raons de la vaga perquè ens afecta a tothom:

- Retallades en l'educació en tots els seus nivells, l'escola pateix per la falta d'inversió, sobretot l'escola pública, en deteriora la qualitat i en molts casos l'encareix (pujada de taxes universitàries i de FP, menys beques de menjador i menys ajudes); la reducció del pressupost i la plantilla de les escoles; 6000 llocs de treball menys i 20.000 alumnes més; disminució de finançament a les escoles bressol.

- No podem acceptar que els nostres fills i filles formin part d'una generació que viurà pitjor que els seus pares i mares. El 53% de joves estan sense feina i més de 10.000 joves han hagut d'emigrar.

No podem permetre que es dediquin els diners públics a rescatar els bancs, i que en canvi no s'inverteixi en la millor formació i l'educació per al jovent i els infants.


DEFENSEM LA DIGNITAT I LA QUALITAT DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA!

PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA CAP RETALLADA!

SI SOM MOLTS, PODEM CANVIAR LES COSES!


Convidem a tots els pares i mares a formar part de la cadena humana que farem les escoles de les Roquetes avui DIMARTS 13 a les 12:30h, i que anirà des de l'escola Roquetes fins a l'ajuntament, a la Vinya d'en Petaca.  Porteu la samarreta groga, símbol de la defensa de l'escola pública de qualitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada